Πείτε,για μια φορά μόνο στην ζωή σας την αλήθεια.


Σοκ: Τον Αύγουστο του 2010 έγινε η αντιγραφή

Με το σημερινό Hot Dog ανά χείρας ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης βρέθηκε στο γραφείο του Ιωάννη Τέντε και παρουσία και του αντεισαγγελέα Νίκου Παντελή κατέδειξε ότι… το στικάκι με τα 2059 ονόματα που δημοσίευσε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού έχει αντιγραφεί από το CD με ημερομηνία 4 και 5 Αυγούστου του 2010. Όπως είπε, επί 4 μέρες αναζητούσε τον κ. Πεπόνη για να καταθέσει όλα αυτά, ωστόσο αυτός δεν τον δεχόταν και έτσι αυτός προσέφυγε στον Άρειο Πάγο.

Είναι επίσης πιθανόν να καταθέσει και ο πραγματογνώμονας ο οποίος έκανε την πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι και αποδεικνύει ότι έχει γίνει αντιγραφή από το CD πολύ πριν παραλάβει το CD ο Παπακωνσταντίνου και που σύμφωνα με τον ίδιο η αντιγραφή γινόταν επί 2 μέρες και επί 8 ώρες τουλάχιστον, πράγμα που σημαίνει ότι έγινε επιλεκτική αντιγραφή κατά αρχείο.

Εξάλλου ο Κώστας Βαξεβάνης υπενθύμισε ότι σε προγενέστερο χρόνο, τον Απρίλιο του 2010, ο τότε γ.γ του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος είχε δηλώσει ότι κυκλοφορεί στη διεθνή αγορά μία τραπεζική λίστα με φοροφυγάδες και ίσως την αγόραζε η ελληνική κυβέρνηση και υποστηρίζει εμφατικά ότι «τότε εκταμιεύτηκαν από τα μυστικά κονδύλια 10 εκατ. Ευρώ για το σκοπό αυτό, αλλά δόθηκαν για την αγορά της λίστας 4, ενώ αργότερα ο Παπακωνσταντίνου παρουσίασε τη λίστα ως δώρο της Λαγκάρντ στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης ανακοίνωσε τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής εξειδικευμένου προσωπικού σε θέματα πληροφορικής.
crimenet.gr

Της Έρρικας Βαλλιάνου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s