δεν είμαστε εμείς ευρωσκεπτικιστές εσείς είσαστε ευρωμαλακες.Υπέρ για να φύγουν και οι Αγγλοι.

Την αποχώρηση της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ενωση επιθυμούν κατ’ ευρεία πλειοψηφία οι Βρετανοί πολίτες, σύμφωνα…με δημοσκόπηση που διενήργησε το ινστιτούτο YouGov.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 49% των πολιτών, εάν του ετίθετο η ερώτηση, θα ψήφιζε υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, έναντι μόλις του 28% που θα ψήφιζε υπέρ. Ενα ποσοστό 17% δηλώνει «αναποφάσιστο».

Σε περίπτωση που διεξαγόταν σήμερα δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Βρετανοί θα ψήφιζαν μαζικά υπέρ της αποχώρησης της χώρας, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο YouGov.

Αν είχαν τη δυνατότητα να αποφασίσουν, το 49% των Βρετανών δήλωσε ότι θα ψήφιζε υπέρ της αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ, ενώ το 28% υπέρ της παραμονής της. Το 17% δηλώνει αναποφάσιστο.

Το κλίμα αυτό είναι αντίθετο με εκείνο της Γερμανίας και της Γαλλίας όπου η παραμονή στην ΕΕ παραμένει ηγεμονική τάση, με ποσοστά 57% έναντι 25% και 43% έναντι 32% αντίστοιχα.

Βρετανοί και Γάλλοι πάντως, είναι εξίσου απαισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή προοπτική (65%), συναίσθημα που συμμερίζεται το 54% των Γερμανών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s