Ανοιχτό το ενδεχόμενο αντικατάστασης του πρωθυπουργού.

ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΣΩ ,αυτές οι μεγαλοστομίες σε περίοδο διακοπών δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό,το είδαμε την προηγούμενη χρονιά, μετά τις διακοπές τον είχε πάρει ο διάολος τον ΓΑΠ. Αυτό ακριβώς θα πάθει και ο καλαματιανός , αφού τους φούσκωσε τα μυαλά με υποσχέσεις, ότι δεν θα πειράξει τους ένστολους και γενικά όλους τους δημοσίους υπαλλήλους στην κατηγορία ειδικά μισθολόγια, τώρα είναι οι πρώτοι που βάζει στο στόχαστρο του.
Θα πονέσει διπλά αυτό, μιας και σίγουροι για τον μισθό τους έδωσαν την μάχη για την επικράτηση της νδ,
προσωπικά βέβαια δεν έχω κάποια αντίρρηση τουλάχιστον πολιτική για το αν θα τους κόψει τα χρήματα,δεν δίνω δηλαδή δεκάρα, απλά ξέρω ότι αυτά τα χρήματα θα χαθούν από την ελληνική πιάτσα και θα πανε σε τραπεζικές τσέπες εκτός Ελλάδος ,απο αυτήν την σκοπιά και μόνο ειναι λάθος,οπως και λαθος είναι η δήλωση( θα πάρω τα μέτρα και ας πέσω}, αυτό το σας γράφω στα αρχ.. μου δηλαδή. Αυτά έλεγε ο ΓΑΠ, δεν υπολογίζω το πολιτικό κόστος, και τώρα δίνει ομιλίες με αφεντικό μάνατζερ για 45000 την φορά και αν σπάσει ο διάολος το πόδι του μπορεί να πάει και μέσα, Αντώνη.

δες εδώ εναν συνοδοιπόρο σου στην κυβέρνηση:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Λίγα 24ωρα πριν από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου για τις τελικές αποφάσεις για το πακέτο των μέτρων, ο Γιάννης Δατσέρης, ένας εκ των στενών συνεργατών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Real.Fm 97.8 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετέχει το ΠΑΣΟΚ πιο ενεργά στην κυβέρνηση ή ακόμα να θέσει και θέμα αλλαγής του Πρωθυπουργού.

«Το θέμα είναι ότι αυτή η κυβερνητική πλειοψηφία, της συνεργασίας των τριών κομμάτων, πρέπει να είναι μακράς πνοής και πρέπει να σταθεροποιήσει τη χώρα. Δηλαδή να αναστρέψει την ανεργία, να τη βγάλει από την ύφεση, να φέρει

επιτέλους ανάπτυξη και να πετύχει τα πρωτογενή πλεονάσματα. Το τι θα συμβεί στην κυβερνητική πλειοψηφία, είναι ότι προβλέπει το σύνταγμα και αναλόγως των αναγκών της συγκυρίας. Μπορεί δηλαδή να μετάσχουν στο μέλλον οι αρχηγοί των κομμάτων και οι τρεις. Μπορεί να συμμετέχει μόνο ένα κόμμα και να το στηρίζουν τα υπόλοιπα. Μπορεί να κάνει δομικό ανασχηματισμό. Μπορεί να αλλάξει πρωθυπουργό. Ο,τι λέει το σύνταγμα για τη δυνατότητα μιας πλειοψηφίας, ανάλογα με τις ανάγκες». Είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του επικοινωνιακού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s