Πίσω γορίλα , πίσω!!!

Αρκετές φορές έχω παρατηρήσει τον εν λόγω διαπαραταξιακο όγκο που έχει επιβιώσει με όλες της κυβερνήσεις από δντ και μετά να πετάγεται ωσάν σμέρνα από την τρύπα της και να λοιδορεί. Αυτό συνήθως συμβαίνει κάθε φορά που προσπαθουν οι τροικανοι και οι πραίτορες τους να επιβάλουν νέα δυσβάσταχτα μέτρα στον ελληνικό λαό.Ο τομέας του είναι εξ αντικειμένου οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά η αδυναμία του κατά σειρά εμφανίσεως είναι : νοσοκομειακοί, εφοριακοί, πολεοδόμοι και ούτω καθ εξής .
Εμφανίζεται λοιπόν κατά το χρονικό διάστημα που ετοιμάζονται να παρθούν τα μέτρα και ο διακαης του πόθος είναι να τον αφήσουν να τους τιμωρήσει μόνος του, όπως αυτός μόνο ξέρει.
Με το πέρασμα δεκαπέντε περίπου ημερών μετά την επιβολή των μέτρων σιωπά περιμένοντας το πρόσταγμα για την επανεμφάνιση του, δέστε τον:με σχοινί η με ότι βρείτε τέλος πάντων.

Υγεία, Εφορίες και Πολεοδομίες τα πρωτεία στη διαφθορά και το 2011…

Τα πρωτεία στην διαφθορά κατέχουν ο τομέας της Υγείας, οι Εφορίες, οι Πολεοδομίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με την έκθεση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το 2011.

Ο… Λέανδρος Ρακιντζής εξέτασε 1.403 υποθέσεις και παρέπεμψε στον εισαγγελέα 393.

Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν 608 υποθέσεις διαφθορά στις Εφορίες, 162 για κρούσματα στον τομέα της Υγείας, 122 υποθέσεις σε πολεοδομίες και 83 υποθέσεις σε ασφαλιστικά ταμεία.
Αναφερόμενος στην έκθεσή του, ο κ. Ρακιντζής επέμεινε ιδιαίτερα στην αλλαγή του πειθαρχικού δικαίου, που του αφαιρεί τη δυνατότητα να ασκεί ενστάσεις κατά αποφάσεων πειθαρχικών συμβουλίων, καθώς όπως τόνισε, με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η ατιμωρησία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s