Πάντα οι άλλοι φταίνε,ποτέ αυτοί.

Το ότι είναι ανάξιοι να εφαρμόσουν τον μεταναστευτικό νόμο, να φυλάξουν ικανοποιητικά τα σύνορα, όχι τέλεια, ικανοποιητικά, δείχνει να μην αγγίζει τον χρυσοχοιδη, αφού η λύση που προκρίνει είναι να τιμωρούνται οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που ενοικιάζουν σε αλλοδαπούς.Γιατί πρέπει ένας ιδιοκτήτης να κάνει την δουλειά της αστυνομίας?Γιατί πρέπει να ξέρει πόσοι κοιμούνται στο διαμέρισμα του, άλλωστε όταν το ενοικίασε είχε πάει μόνο ένας. Εκτός και αν έχει μάρτυρες ο υπουργός πως ήταν περισσότεροι. Όπως και αν έχει αποδεικνύονται περίτρανα αυτά που πολλοί κάτοικοι της υποβαθμισμένης περιοχής του κέντρου έλεγαν, δηλαδή πως για την γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας δεν φταίνε μόνο οι μετανάστες, αφού μετά την αθρόα εισροή τους από τα ελληνικά σύνορα κάποιοι φροντίζουν ένας μεγάλος όγκος από αυτούς να βρίσκει τον τρόπο να στεγαστεί, με το αζημίωτο πάντα, σε διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι άλλοι από τους ιδιοκτήτες λογής λογής χώρων στο κέντρο ,συμπατριώτες μας .
Στο δια ταύτα τώρα έστω ότι οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να σεβαστούν τον νόμο και θα αναγκάσουν τους μετανάστες να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα, τους χώρους γενικά που τους έχουν ενοικιάσει για να μένουν , έχετε σκεφτεί τι θα γίνει στην Αθήνα?Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι αφού δεν έχουν που να μείνουν θα πάρουν την αντίθετη πορεία από αυτήν που ήρθαν και θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους,θα ήσασταν τουλάχιστον αφελείς. Αντίθετα υπάρχει μια πολλή μεγάλη περίπτωση να δείτε ένα πλήθος 200 -300 χιλιάδων αστέγων να γυρνά στους δρόμους της πόλης, και όχι μόνο, να μην απορήσετε αν τους δείτε και με τις ματσετες ανά χείρας,{για αυτούς που έχουμε ζήσει στην Αφρική ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να βρεθούν στα χέρια τους}και τι θα κάνετε τότε κύριε χρυσοχοιδη ? Φαντάζομαι αυτό που κάνατε πάντα, τον πολύ απασχολημένο.

Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και…
θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο Radio 9.
«Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Αναφερόμενος στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών που δημιουργούνται, είπε ότι έως το τέλος Μαΐου τις πύλες του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα θα περάσουν 1.000 παράνομοι μετανάστες, ενώ τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s