ούτε μια μέρα δίχως μικρόφωνο, από την θωδη στον σοιμπλε.

Αυτό το πράγμα πάλι με τον σοιμπλε που θα καταλήξει; πέρασε ακριβώς μια μέρα δίχως δηλώσεις και σήμερα ξανάρχισε.
Αυτός και η εφη θωδη στο παρελθόν έχουν την ίδια μανία με το μικρόφωνο,και αν για τον σοιμπλε δεν έχει επιλέξει ακόμη η μοίρα την κατάληξη της πολύπαθης ζωής του όπως καλά θυμάστε στην θωδη προειδοποίησε ηχηρά,ώσπου αποφάσισε να αποσυρθεί και να επανέλθει στα φυσιολογικά της.Ελπίζω βέβαια να μην δεχθεί ανάλογη προειδοποίηση και ο σοιμπλε και αρχίσει να τραγουδάει το Γιορ Τζαστ του γκουντ του μπι τρου αν και δεν σας κρύβω ότι θα μου έκανε μεγάλο κέφι.
Καινούργιος σοιμπλε λοιπόν από το ράδιο κάτω isernhagen στα βάθη της σαξονιας:

Η Ελλάδα δεν έχει προχωρήσει στο βαθμό που το έχει κάνει η Ιταλία, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επικρίνοντας τη στάση των ελλήνων πολιτικών σε σχέση με το δεύτερο πακέτο βοήθειας άνω των 130 δισ. ευρώ, για το οποίο οι υπουργοί οικονομικών του Eurogroup αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως τη Δευτέρα. «Οι καθυστερήσεις οφείλονται αποκλειστικά στην Αθήνα», είπε.

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την κατανόησή του για τις διαμαρτυρίες του λαού κατά των αυστηρών περικοπών. «Φυσικά και υποφέρει ο μέσος πολίτης στην Ελλάδα» παραδέχθηκε.

Ο κ. Σόιμπλε προειδοποίησε ότι θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την εκπλήρωση των όρων της ΕΕ. Επίσης, έκανε λόγο για ανάγκη άμεσων ιδιωτικοποιήσεων. «Η συμμετοχή του κράτους στην ελληνική οικονομία είναι υπερβολικά υψηλή», είπε.

Ο κ. Σόιμπλε υπογράμμισε τον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίζει η Γερμανία στην αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη. Οι χρηματαγορές πρακτικά προσβλέπουν μόνο στη Γερμανία, είπε.

σσ ναι προσβλέπουν αλλά μαζί με τους πελάτες της τα piigs γιατί δίχως αυτούς δεν είναι η ίδια Γερμανία,
πόσο μάλλον αν της έχουν αφησει  και τα χρεη τους .

Φωτογραφίζοντας τον Κάρολο Παπούλια προειδοποίησε εκείνους που ανεβάζουν τους τόνους στην παρούσα συζήτηση, λέγοντας ότι κανείς δεν πρέπει να ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s