Ταρζανιες

Οι Γερμανοί αυτό το βιολί δουλεύουν χρόνια τώρα μαστίγιο,καρότο. Αναμόχλευσαν λοιπόν ξανά το θέμα της επιτροπείας άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά,πριν ελάχιστους μήνες και με τον ίδιο τύπο τον ρεστλερ είχαν ζητήσει και πάλι να τους παραδώσουμε την διαχείριση των δημοσιονομικών μας.Αυτό που πιστεύουν πολλοί είναι ότι χρησιμοποιούν ζεστό κρύο για να περάσουν το μισθολογικό κόστος, αλήθεια είναι και αυτό,αλλά πρωτίστως έχουν στο μυαλό τους να μην υπάρξουν αντιδράσεις για την αναχρηματοδότηση των τραπεζών.
Μια αναχρηματοδότηση που έχουν ήδη εξαγγείλει με κοινές μετοχές δίχως ψήφο, αυτή η αλχημεία εκτός του ότι είναι μια απίθανη ταρζανια για τους γνωρίζοντες την αγορά είναι και μια πραγματική ληστεία και όχι στον Ελληνα μόνο,εγώ είμαι μπατίρης έτσι και αλλιώς.
Οι μερκοζυ κλέβουν το πορτοφόλι των Ευρωπαίων φορολογούμενων υπέρ των τραπεζιτών.Τι λέει το μέτρο?θα δώσουν χρήμα δίχως να πάρουν την κυριότητα της τράπεζας ,θα εκδώσουν τελικά κοινές μετοχές που δεν πληρώνουν τόκο ,αλλά  όπως προείπαμε δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου και όχι προνομιούχες καθώς οι προνομιούχες επιβαρύνονται με 10% ετήσιο τόκο .Σε τρία χρόνια αν όλα πάνε καλά οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών θα αγοράσουν την συμμετοχή του κράτους, αν όλα στραβώσουν θα ρίξουν τα χαρτιά στην αγορά και ότι πιάσουν, μετά θα φύγουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Όλο αυτό φανταστείτε το τωρα και εκτός Ελλαδος σε όλη την Ευρωπη.Σε μια νύχτα θα μετατεθούν τα χρέη των τραπεζιτών και των στρεβλών επενδύσεων τους στους λαούς της Ευρωπης, τόσο απλά τόσο σύντομα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s