Καλύτερα να ενοικιάσει κεφάλι ο Γεράσιμος πριν την ακρόπολη.

Μην απορείτε για την τραγική κατάσταση που βρίσκετε η χώρα γιατί υπάρχει εξήγηση, οι αρκετοί
Ελληνες πολιτικοί της νοητικής εμβέλειας του Γεράσιμου που αποτελούν τα τοπ ονόματα της βουλής.
Είναι  όλοι αυτοί που πιάνουν στασίδι στον τηλεοπτικό μας δέκτη πάντα με την προώθηση από το εκάστοτε τηλεοπτικό διευθυντήριο.
Υπάρχουν καμιά 70αρια πάνω κάτω τέτοια βόδια διαχειρίσιμα από τον οποιοδήποτε[οι υπόλοιποι 230 είναι σκέτα βόδια δίχως σπόνσορα] πρόθυμοι για όλα και για τα πάντα,προκειμένου να επανεκλεγουν και να πάρουν ένα πάρα πάνω ψηφαλακι.
Και όταν το τηλεοπτικό φτιασίδωμα περάσει και η μπογιά από τους προστάτες παύει να λουστράρει την υπερκατασκευή που έχουν για κεφάλι τότε φαίνεται πραγματικά το σκουριασμένο προφίλ ενός ηλίθιου και οι διαμπερείς τρύπες από την μια μεριά του ανύπαρκτου εγκεφάλου ως την άλλη.
Παρακάτω τρανό παράδειγμα ο Γεράσιμος καταταλαιπωρημένος την τελευταία τετραετία στην εκλογική του περιφέρεια,
αφημένος στην τύχη του από τους τηλεοπτικούς του μέντορες δίχως να έχει κάποιον δίπλα του να τον κατευθύνει η έστω να τον συμμαζεύει άρχισε τις βλακείες.

Αίσθηση προκαλεί η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ζητά να παραχωρηθεί έναντι ενοικίου σε ιδιώτες η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι, προκειμένου να αξιοποιηθούν καλύτερα και να εισρεύσουν χρήματα στα δημόσια ταμεία.

Ο Κ. Γιακουμάτος όταν ρωτήθηκε στο «ΒΗΜΑ 99,5» εάν μία τέτοια πρόταση δεν είναι ταπεινωτική για την Ελλάδα, δήλωσε ότι «ταπεινωτικό είναι να ζητιανεύουμε χρήματα από το εξωτερικό ή να έρχεται ο Κινέζος να δει την Ακρόπολη και να την βρίσκει κλειστή».

«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνο. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους» σημείωσε και απαντώντας στις πιθανές επικρίσεις, ανέφερε: «Να αφήσουν οι ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας».

και αφού τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο αποφάσισε την κωλοτουμπα 

Σε διευκρινίσεις αναγκάστηκε να προβεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος μέσω σκληρής ανακοίνωσης απαντά στη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με την πώληση της Ακρόπολης.

Ο κ. Γιακουμάτος ανάφερε πως «η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της» και πρόσθεσε πως «δεν νοικιάζονται τα ιερά και τα όσια. Δεν νοικιάζονται μνημεία και ειδικά ο φάρος του πολιτισμού για όλο τον κόσμο που είναι η Ακρόπολη», ενώ τονίζει πως «δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα, ειδικά σε κάτι ψευτοελληναράδες να μιλάνε και να παραδίδουν μαθήματα για ηθικές αξίες».

Επίσης, στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «αυτό όμως που θα μπορούσε να γίνει είναι να δημιουργηθεί στη χώρα μας ένα ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και σκοπός του θα είναι η αξιοποίηση όλων των αρχαιολογικών χώρων, επωφελεία της χώρας μας και της ιστορίας μας».

«Αυτή είναι η πρόταση μου και αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τ άλλα είναι σπέκουλα. Και μπορεί η με την πρότασή μου αυτή να μην συμφωνούν όλοι, όμως ακόμα έχουμε Δημοκρατία. Και σε κάθε περίπτωση δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα, ειδικά σε κάτι ψευτοελληναράδες να μιλάνε και να παραδίδουν μαθήματα για ηθικές αξίες, αρχές και παραδόσεις σε κανέναν πόσο μάλλον σε μένα» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Γεράσιμε καλύτερα μακη,έχω και κανα δυο ερωτήσεις,τι σημαίνει για σένα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια;και που θα  μπορούσαν να εφαρμοστούν; Στην προκειμένη περίπτωση στην λειτουργιά της ακρόπολης, πες ότι την νοίκιαζα εγώ 
θα μπορούσα να νέμομαι την περιουσία μου κατά το δοκούν; 
Γιατί θα βγάζαμε καλά λεφτά και εγώ και το κράτος αν γυρίζαμε πχ μια τσόντα στον παρθενωνα , 
κάνα πάρτυ με μοντελες κάνα δείπνο πριβε όπως γίνετε με τα μάρμαρα της ακρόπολης στο βρετανικό μουσείο
η θα ήθελες να εφαρμόσεις αυτά τα ιδιωτικοοικονομικά στους εργαζομένους όταν απεργούν; 
γιατί υπάρχει λύση να ναυλώσουμε δυο μπράβους να τους σπάσουν τα παΐδια ,
μακη πέσε για ύπνο για να μην σε στείλω πουθενά μακρύτερα.  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s