Τεχνικό σφάλμα.Sorry!

 Άμεση διενέργεια έρευνας ζήτησε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών για την «κατά λάθος υποβάθμιση» της γαλλικής αξιολόγησης από την Standard & Poor’s: O οίκος είχε στείλει την Πέμπτη mail σε ορισμένους πελάτες του στο οποίο έκοβε το γαλλικό «ΑΑΑ», αποσύροντάς το όμως λίγο αργότερα και αποδίδοντάς το σε τεχνικό σφάλμα.
«Πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθεί ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες συνέπειες από αυτήν την ενέργεια της Standard & Poor’s» τόνισε ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ Φρανσουά Μπαρουέν σε δήλωσή του για το θέμα, όπως μεταδίδει το Reuters.Καταλαβαίνω απόλυτα λοιπόν την πρεμούρα  γαλλογερμανων και Αμερικανών να συμμαζέψουν την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη γενικότερα,θα πρότεινα όμως να δουν με μια πιο ενδελεχή ματιά και τα του οίκου τους.
Είναι πολύ βολικό να πιστεύετε ότι θα σώσετε τον κόσμο, ακριβώς όσο βολικό
είναι ότι ήταν τεχνικό λάθος η διαρροή αξιολόγησης της Γαλλίας,
εμένα επιτρέψτε μου να αμφιβάλω.
Δεν πιστεύω οτι υπάρχουν κορόιδα επενδυτές που θεώρησαν ότι έγινε λάθος,
απλά ήταν τόσο μεγάλη η ζημιά ώστε προσπάθησαν να την μαζέψουν,
είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση.
Μετά την ανάκληση του mail δύσκολα επενδυτής θα δώσει σεντ στην γαλλική οικονομία τουλάχιστον από αυτούς που έλαβαν το mail πόσο μάλλον μετά την τεράστια έκθεση της Γαλλίας σε ευρωπαϊκό χρέος.Η έκθεση των γαλλικών τραπεζών στο χρέος (ιδιωτικό και δημόσιο) είναι 415δις στην ιταλία, 150δις στην ισπανία, 55δις στην ελλάδα, 32δις στην ιρλανδία, 25δις στην πορτογαλία και 230δις στο βέλγιο για να πάρουμε μόνο τις χώρες που βρίσκονται πέρα από ή στα όρια της εξόδου από τις αγορές. Δηλαδή 1τρις ευρώ έκθεση χοντρά χοντρά.

Τέλος οι Αμερικανοί προσέρχονται σε συζητήσεις δίνουν συμβουλές έχοντας
οι ίδιοι χρεοκοπημένες κομητείες.
Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 11 του Πτωχευτικού Δικαίου θα υποβάλει η Κομητεία  Jefferson[η συγκεκριμένη κομητεία εχει πλειοψηφία έγχρωμων
κατοίκων αν ήταν το Μαϊάμι;], που περιλαμβάνει την πόλη Birmingham, που είναι η μεγαλύτερη στην Αλαμπάμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Birmingham News.Η χρεοκοπία των 4,1 δισ. δολαρίων θα αποτελεί τη μεγαλύτερη χρεοκοπία κομητείας στην ιστορία των ΗΠΑ, ξεπερνώντας σε επενδυτικές ζημιές την χρεοκοπία της Κομητείας Orange (1,64 δισ. δολάρια).
Η επιτροπή της Κομητείας Jefferson αποφάσισε, με τέσσερις ψήφους υπέρ και μία κατα, να προχωρήσει στην αίτηση υπαγωγής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας.
Η Κομητεία σηκώνει στις πλάτες της χρέος 3,14 δισ. δολαρίων λόγω της επέκτασης και επιδιόρθωσης του αποχετευτικού συστήματος.

 Για την Γερμανια και το συνολικό εξωτερικό της χρέος περίπου 4 τρις[δημόσιο και ιδιωτικό]για την ζημιά της φούσκας απο τις αμερικανικές επενδύσεις στην τουρκιά και την βραζιλια αργότερα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λαοί πιο λερωμένοι από εμάς προσπαθούν
να σωθούν μέσα από το δράμα μας τίποτα παρα πάνω τιποτα πάρα κάτω

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s